Vabimo vas na dogodek

KREATIVNI PRISTOPI V PODJETNIŠTVU,

ki bo v ponedeljek, 16. decembra 2019, s pričetkom ob 10. uri.

Dobimo se v kongresnem centru Sotelia, Terme Olimia (dvorana Erica), Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek.

Program:

  9.45 – 10.00 REGISTRACIJA UDELEŽENCEV.
10.00 – 10.10 UVODNI NAGOVORI.
10.10 – 10.40 TRAJNOSTNA POSLOVNA USPEŠNOST, Alenka Hren, SPIRIT Slovenija, javna agencija.
10.40 – 11.00 VAVČERJI – SPODBUDE MALIH VREDNOSTI ZA PODJETNIKE, svetovalka SPOT svetovanje Savinjska.
11.00 – 11.20 ODMOR IN MREŽENJE.
11.20 – 14.00 VPLIVNOSTNI MARKETING, Urban Cvek, soustanovitelj platforne Influee, ki podjetnikom omogoča optimalno povezovanje z ustreznimi influencerji.

Dogodek je brezplačen ter je namenjen potencialnim in delujočim mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

Na dogodek se je potrebno prijaviti, in sicer preko elektronske pošte na naslov: rasotla.spot@siol.net ali telefonske številke 041 724 110, najkasneje do četrtka 12. 12. 2019.

Vabljeni, da se nam pridružite.

 

KRATKI OPISI VSEBIN

TRAJNOSTNA POSLOVNA USPEŠNOST

Tako zdrava pamet kot tudi globalni trendi nakazujejo, da so poslovni modeli podjetij, ki v svojem poslovanju uravnotežijo doseganje pozitivnih poslovnih rezultatov s pozitivnimi učinki na družbo, okolje in ekonomski razvoj, poslovni modeli prihodnosti. Da bi prišla do trajnostne uspešnosti,  morajo podjetja razmišljati in poslovati drugače ter svojo poslovno strategijo zasnovati na poslovnih modelih, ki imajo transparenten in vključujoč način vodenja in upravljanja, v načrtovanje izdelkov in storitev pa obvezno vključiti družbene, okoljske in ekonomske učinke.

Stopiti na takšno pot je pogumna odločitev, zahteva zavzetost, pripadnost in zrelost vodstva ter vseh zaposlenih. Vendar je to edina prava možna pot naprej,  ki bo gradila močne temelje trajne poslovne in osebne vrednosti uspeha.

VAVČERJI – SPODBUDE MALIH VREDNOSTI ZA PODJETNIKE

Vavčerski sistem je nov program spodbud malih vrednosti za mikro, mala in srednje velika podjetja ter zadruge (v nadaljevanju: MSP). MSP-jem omogoča bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih krepijo svojo konkurenčnost in kompetence. Podjetja lahko hitro in na enostaven način pridobijo vavčerje za različne vsebine, dodatna prednost za podjetja pa je, da ni rokov za oddajo vloge, vavčerji so na voljo skozi vse leto, po oddaji vloge pa sledi hitra obravnava.

VPLIVNOSTNI MARKETING

Vplivneži ali ljudje, ki imajo moč vpliva na druge ljudi, obstajajo, odkar obstaja človeštvo. V preteklih nekaj letih pa govorimo o spletnih vplivnežih ali influencerjih, ki so bodisi znane osebnosti z močno spletno prisotnostjo ali osebe, ki so zaslovele z vsebinami, objavljenimi na blogih in družbenih omrežjih. Vplivnostni ali Influencer marketing je danes najhitreje rastoča taktika spletnega marketinga. Sodelovanja z influencerji prinašajo dobre rezultate, pogosto pa nastane težava pri izboru »pravega« influencerja za svoj produkt in ravno to težavo bomo na delavnici podrobneje pregledali in (tudi) rešili.

Na delavnici boste tako spoznali kdo so influencerji, probleme influencer marketinga ter primere dobrih praks kampanij in korake načrtovanja kampanij.