Vljudno vabljeni na dva na podjetniška dogodka, na katerih boste lahko vzpostavili nova poslovna partnerstva:

  1. Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizira z Nemškim zveznim ministrstvom za gospodarstvo in energijo ter SRIP – krožno gospodarstvo na GZS 18. in 19. junija pripravljamo Slovensko nemške dneve krožnega gospodarstva. Program omogoča slovenskim podjetjem, da predstavijo svoje rešitve in vzpostavijo poslovna in razvojna partnerstva z nemškimi podjetji, predvsem na področju okolja. Gre za osem globalnih nemških podjetij iz omenjenega področja. V priponki imate seznam slovenskih podjetij s katerimi bi se radi srečali. V kolikor imate kontakt s podjetji, ki so navedene v seznamu, vas prosimo, da jih povabite na dogodek. Več na povezavi:  www.gzs.si/Dogodki/18-06-2019/slovensko–nemski-dnevi-kroznega-gospodarstva

 

  1. Še ena poslovna priložnosti za podjetnike bo v četrtek, 20. junija 2019 na GZS. Podjetnikom bo omogočeno srečanje z bodočimi veleposlaniki in generalnimi konzuli.
    Gre za redko priložnost, da svoje poslovne interese, načrte in izzive na ciljnih trgih predstavite neposredno tako širokemu krogu (ekonomskih) diplomatov, zato vas vabimo, da se srečanja udeležite.
    www.gzs.si/Dogodki/20-06-2019/individualna-srecanja-s-kandidati-za-veleposlanike