Na ponedeljkov večer je bilo na gradu Podsreda tradicionalno srečanje gospodarstvenikov Občine Kozje. Na uradnem delu srečanja so podjetnike in obrtnike nagovorili županja Milenca Krajnc, predsednik odbora za gospodarstvo Boštjan Prešiček, predstavnica RA Sotla Metka Kovačič ter minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek. Osrednji gost večera je bil Franc Mlakar, lastnik in direktor podjetja Termoglas d.o.o.

Predstavnica RA Sotla je zbranim predstavila aktualne spodbude, ki so trenutno na voljo za podporo podjetništvu in vse tudi povabila, da se ob morebitnih vprašanjih oglasijo na sedeže RA Sotla ali na sedežu SPOT svetovanje Savinjska.

Za pogostitev v družabnem delu večera so poskrbeli domači ponudniki, Vina Mramor – Vinotoč Gruska, Pekarna Pod Gradom, Kmetija Gorjup in Katja Sinkovič Kmetija Sinkovič. Z odlično predstavitvijo in postrežbo so dokazali, da je sodelovanje še kako pomembno in dobro.
Veseli nas, da se je srečanja udeležilo za polno dvorano ljudi in da je izmenjava informacij in mnenj še vedno dobra priložnost za druženje.