VABILO NA DELAVNICO
KONJENIŠTVO IN KOLESARSTVO – IZKORISTIMO NOVE PRILOŽNOSTI TURISTIČNEGA RAZVOJA

Spoštovani,
Razvojna agencija Sotla je partner v projektu Ride&Bike II, odobren v programu sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrvaška, aktivnosti v projektu pa so sofinancirane s sredstvi iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Kot enega izmed ključnih ponudnikov, ki bi lahko sooblikoval ponudbo konjeniškega in/ali kolesarskega turizma, vas vabimo na animacijo delavnico, ki bo v petek, 5. julija 2019, z začetkom ob 9. uri v Muzeju na prostem Rogatec.

PROGRAM DELAVNICE:
9:00-9:15 – PREDSTAVITEV PROJEKTA IN PRILOŽNOSTI VKLJUČEVANJA V AKTIVNOSTI (Anita Čebular, Razvojna agencija Sotla)
9:15-9:45 – KAJ IZ NAŠEGA OBMOČJA LAHKO VKLJUČIMO V SKUPNO ČEZMEJNO STRATEGIJO RAZVOJA KONJENIŠKEGA IN KOLESARSKEGA TURIZMA? (Ivana Kolar, direktorica Julius Rose d.o.o. in organizatorka poslovne konference in platforme za razvoj turizma skozi vse leto »Može li Hrvatski turizam 365?«)
9:45-10:15 ODMOR, POGOSTITEV IN OGLED KONJENIŠKEGA KLUBA STRMOL
10:15-11.30 KAKO NADGRADITI OBSTOJEČO KONJENIŠKO IN KOLESARSKO PONUDBO IN VZPOSTAVITI DOBER MANAGEMENT DESTINACIJE? (Polona Blažič, Zavod ANGITA Maribor, podjetnica, svetovalka in predavateljica s področja destinacijskega managementa).

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svojo prisotnost predhodno potrdite na e- naslov rasotla@siol.net ali na telefonsko številko 03 817 18 60, najkasneje do četrtka, 4. julija 2019.

Veselim ose skupnega načrtovanja in ustvarjanja.